The Blog

#21minuten2017 StOMbP was in het Martini Ziekenhuis in Groningen

i nov 24th No Comments by
Share

Op 20 november om 11:55 organiseren Ted Kloosterboer van Stichting Praat en Naomi Dessaur van Dessaur Trainingen twaalf 21 minuten bijeenkomsten. Een prachtige landelijke actie in de Week Tegen Kindermishandeling 2017.
In elke provincie één bijeenkomst, waarin aandacht wordt gevraagd voor kinderen die slachtoffer zijn van kindermishandeling.

Op 20 november heb ik, Nina Blom, als ervaringsdeskundige gesproken bij Martini Ziekenhuis in de Provincie Groningen.
In 6 minuten heb ik een klein stukje van mijn ervaringsverhaal verteld en gaf ik een positieve boodschap mee. Omdat een heel klein gebaar een heel groot verschil uit maakt. Voor alle kinderen: verbind voor het kind!

Verbondenheid en betrokkenheid, dat heb ik gevoeld vanuit het publiek want de deelnemers hadden echt iets aan mijn verhaal!
Het was een kippenvel moment omdat ik mij besefte op moment van spreken dat er in totaal 12 ervaringsdeskundige in 12 provincies, precies op hetzelfde tijdstip om 11.55, ook hun verhaal aan het vertellen waren.

Het waren 21 mooie minuten samen met gespreksleider Rian Teeuw, kinderarts sociale pediatrie bij het Emma Kinderziekenhuis-Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

Warme groet,
Nina Blom ⚘

 

Share

Opmerkingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.