The Blog

Persoonlijk nieuws van Nina Blom

i mrt 24th 1 Comment by
Share

Beste allemaal,

Het duurde even voordat ik het bekend kon maken maar ik krijg net te horen dat ik het officieel naar buiten mag brengen:
Op 4 april komt er een herziene 10de druk uit van mijn boek: “Je Bent Een Verschrikkelijk Kind”.
Met een nieuwe cover (foto voorzijde omslag en foto achterzijde omslag).

In het binnenwerk staan prachtige collages van mijn kinder, – en jeugd periode. Met o.a. ook foto’s van het herstelproces na de uithuisplaatsing.
Dat maakt het boek wel echt helemaal af en authentiek bijzonder.
(Deze foto’s “durven laten zien aan het lezend publiek” daar ben ik nu pas klaar voor. Het duurde voor mij wel even voordat ik zo ver was omdat het toch behoorlijk persoonlijke foto’s zijn. Ik sta er helemaal achter!
Ook heb ik de mening van jullie meegenomen in het besluit want meerdere mensen gaven aan dat kinderfoto’s erg waardevol zijn.

Wat ook nieuw is zijn een aantal toegevoegde hoofdstukken en een aanbeveling.
Tot slot: een prachtig nawoord!

Ik wil iedereen ontzettend bedanken:
Uitgeverij Personalia, alle betrokken mensen die deze bundel tot een prachtig boek hebben gemaakt. Ik ben ontroerd want dit had ik nooit durven dromen…..we hebben er heel hard aan gewerkt met ons allen!
Ik ben zo trots!

Iedereen kan het boek bestellen via onze stichting StOMbP
Of via uitgeverij Personalia

Alle opbrengsten gaan naar StOMbP omdat deze missie vanuit het hart uitgedragen wordt door ons prachtig team.

Lieve groet,
Nina Blom

Share

Opmerkingen

 1. Rick Brandenbarg
  september 13, 2018 at 7:02 pm

  Hallo Nina,
  Ik doe het even zo langs deze weg. Ik heb een korte lezing mogen bijwonen van jou van een bij veilig thuis. Ik ben diep onder de indruk hoe jij dit hebt gedaan. Prachtig gedaan en mooi verteld. Je bent een mooi mens met een indrukwekkend verhaal.
  Warme groet rick

  Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.