The Blog

Herziene tiende druk Nina Blom: Je bent een verschrikkelijk kind…

i jun 7th No Comments by
Share

Lieve allemaal,

Wie heeft onlangs mijn nieuwe herziene 10e druk gelezen? Of misschien ga je deze een keertje lezen. Wil jij me dan helpen om daar een recensie over te schrijven? Dat zou ik echt geweldig tof vinden!

Ik ben namelijk ook ontzettend nieuwsgierig! 
Het was voor mij persoonlijk van groot belang om tijdens en na de ” rauwe rouw” periode erover te schrijven (de toegevoegde hoofdstukken) en tevens ook beeldmateriaal van o.a. voor en tijdens (ook na) mijn herstelperiode toe te voegen. Daar was ik nu pas klaar voor omdat het zo persoonlijk is.
Zelf ben ik ook erg trots op het nawoord.

Wat vinden jullie van de herziene druk, de nieuwe cover voor,- en achterkant en de inhoud?

Ik hoop dat je een recensie zou willen schrijven zodat mijn boek nog veel meer mensen mag bereiken. Het is echt nog steeds een onderbelichte en ernstige vorm van kindermishandeling mede daarom vraag ik jullie om een recensie te schrijven. Dat mag ook heel kort.

Wist je dat alle opbrengsten van mijn boek naar StOMbP gaan? Omdat ik weet hoe heftig het is om als kind slachtoffer te zijn van Münchhausen by Proxy.
Het is een levensmissie zelfs toen ik zelf slachtoffer was kon ik dit al voelen.

Kies gerust zelf waar je een recensie zou willen schrijven. Je hebt vast wel een site waar je regelmatig en graag komt. Dan hoef je alleen maar in te loggen en een (korte) reactie te geven.
Er zijn ontzettend veel website/ boekhandels waar je mijn boek kunt bestellen en een recensie kunt plaatsen. Hieronder geef ik een aantal opties:

Uitgeverij Personalia

StOMbP boek van Nina Blom

Bol.com

Libris

Wel belangrijk dat je een recensie plaatst bij de nieuwe cover /ISBN zodat andere mensen een indruk kunnen krijgen van de herziene druk. De 9de druk is namelijk helemaal uitverkocht.

Paperback: 9789492840073
e-Book: 978907928746

Ontzettend bedankt!
Hier hecht ik veel waarde aan…

Liefs Nina ⚘

Share

Opmerkingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.