The Blog

Vakantie is niet voor ieder kind vanzelfsprekend fijn…

i jul 6th No Comments by
Share

Hier de link van het item Hart Van Nederland SBS6. Het is mooi en zeer belangrijk initiatief van Naomi Dessaur want zoals de titel het al zegt: het is niet voor ieder kind vanzelfsprekend dat een vakantie periode fijn is…..sterker nog: kinderen kunnen er enorm tegenop zien omdat de thuissituatie niet veilig is.

In het boek “Je bent een verschrikkelijk kind” beschrijft Nina Blom hoe belangrijk school voor haar was….en hoe verstikkend de situatie was omdat Nina op den duur volledig thuis werd gehouden…..Ze kon niet eens meer om hulp roepen…en dat terwijl de situatie levensbedreigend was.

Stukje uit boek van Nina Blom:  
“Ik besefte echter niet dat dit de laatste keer was dat ik naar school mocht, dat kon ik immers niet weten. Als ik had kunnen voorzien wat er te gebeuren stond, had ik om hulp geroepen of op zijn minst een signaal gegeven! Tja, dat is makkelijk gezegd en vooral zinloos, dat achterafgepraat.”

Kinderen die slachtoffer zijn van kindermishandeling moeten eerder gezien worden!
Daarom is het heel belangrijk we met ons allen beseffen dat de vakantie periode voor alle kinderen die mishandeld worden, een vreselijk nare periode is…terwijl ieder kind het recht heeft om te genieten…
Mede daarom zetten wij ons in voor deze belangrijke missie www.stombp.nl

 

Share

Opmerkingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.