Evaluatieverslag 28 november 2019, Congres UPV Alcmaeon psychologiestudenten Universiteit Utrecht.

Dit congres is georganiseerd door studenten psychologie van de Universiteit  Utrecht en het thema van deze 2 dagen is: TABOES. De opkomst voor deze lezing was groot (ruim 50 mensen) waarvan ruimschoots 50%  het evaluatieformulier heeft ingevuld. Ongeveer 4 studenten hebben in de omgeving te maken gehad met vermoedens van MbP/PCF. Ongeveer 10 studenten wisten van de term PCF/FDP. Meerdere studenten gaven aan wel eens van MbP gehoord te hebben maar wisten niet dat het zo impactvol kan zijn.

Gemiddeld cijfer voor de volgende punten:
Inhoud: 9,1
Opzet en vormgeving: 8,7
De film: 8,1
Deskundigheid van de voorlichters: 9,3
Toepasbaarheid in het werkveld: 8,1

Een aantal opvallende en bijzondere reacties:
-Voor mij was deze lezing een levensles en een inspiratie voor mijn latere werk en studie. Zo knap hoe je erover kunt praten, een probleem dat nog niet genoeg gezien wordt!
-Blijf zo doorgaan, vooral met je lieve en warme persoonlijkheid.
-Ik had dieper in willen gaan op de vraag: kunnen plegers strafrechtelijk vervolgd worden zoals bijv. bij seksueel misbruik, zo niet hoe komt dat dan?
-Het heeft me geraakt omdat je geen slachtofferrol aanneemt, hoe je ermee omgaat en over kunt vertellen. Heel inspirerend. Heel leerzaam.
-Heel duidelijk en goed verteld, ik had er wel over gelezen maar door de lezing snap ik het ineens veel beter.
-De film is mooi, een iets minder verhalende vorm had ik misschien iets ingrijpender gevonden.
-Vrijwel alles was nieuw, ga zo door, verander alsjeblieft niks aan de presentatie want het zit erg goed in elkaar, de film, interactie, ruimte en deskundigheid, ik hoop echt dat StOMbP nog meer bekendheid mag krijgen!
-Ervaringsdeskundig (een 10) omdat je je duidelijk (wetenschappelijk) verdiept in het onderwerp en respect voor jouw openheid, het is zeer leerzaam!
-Het maakt je stil….Prachtvrouw, heel mooi overgebracht, het raakt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.