Steun ons

Share

Behalve voor de vaste lasten van de stichting, zoeken wij financiën voor een nieuwe voorlichtingsbrochure, een nieuwe film over PCF/MbP en om lespakketten te maken.

Wanneer u ons helpt voorlichting te geven door ons financieel te steunen dan kunnen wij desgewenst reclame maken voor uw onderneming of stichting. Uw donaties, giften  en legaten zijn dus meer dan welkom. Er is ook de mogelijkheid om maandelijks een vast bedrag van bijvoorbeeld  € 5,–automatisch over te laten maken.

 Doneer op IBAN: NL 38 INGB 0005324830   t.n.v. “StOMbP” te Dordrecht

 We danken alle donateurs die u reeds voor zijn gegaan. Vanaf 2014 gaan we nieuwe donateurs die er prijs op stellen hier benoemen.

CBF-keurmerk

StOMbP heeft professionaliteit, transparantie en deugdelijk bestuur hoog in het vaandel staan. StOMbP is op hoofdlijnen dan ook ingericht volgens de criteria van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Toch hebben wij geen keurmerk van het CBF. Dit is een bewuste keuze. Elke cent die we ontvangen van donateurs, besteden we aan onze doelstellingen en het levend houden van de stichting. Hoewel wij ons volledig kunnen vinden in de betrouwbaarheidsgedachte achter dit keurmerk, zou deelname daarmee strijdig zijn. We houden ons aan wat we donateurs beloven, en daarin past geen eenmalige uitgave van € 2.795 euro aan het keurmerk en een jaarlijkse bijdrage die afhankelijk is van de baten.
We staan overigens achter de betrouwbaarheidsgedachte van het keurmerk.

Vrijwilligers gezocht

StOMbP heeft altijd behoefte aan deskundige inzet van anderen. Vooral de deskundigheid van professionals is welkom bij lezingen en het geven van onderwijs. Ook het bestuur kan diverse deskundigheid gebruiken, tekstschrijvers, mensen die een mooie lay out kunnen maken, (promotie) onderzoek willen doen, en nog veel meer. Wij zullen wel gesprekken voeren voordat we vrijwilligers aannemen, dit omdat het onderwerp heel gevoelig ligt en wij serieuze kandidaten willen. U kunt ons een berichtje sturen als u informatie wilt of mee wilt doen.

Ambassadeur worden

Het is een grote opgave om deze nog relatief onbekende vorm van kindermishandeling onder de aandacht te brengen. Bent u een betrokken persoon, instelling of bekende Nederlander en wilt u graag onze doelen steunen dan horen wij graag van u op StOMbP@gmail.com.

Share